top of page

flower frames

Ben je op zoek naar een moderne manier om jouw boeket te bewaren? Ontdek dan onze FLOWER FRAMES. Deze fotolijst is een echte eye-catcher in je interieur en een moderne variant op de klassieke bruidslijsten.

 

uniek

Flower frames zijn een unieke manier van bloemen preserveren. De bloemen worden gedroogd en verwerkt in een 3D design. Een echte eye-catcher aan de muur.

duurzaam

Een normaal boeket verwelkt, maar door ze te preserveren kun je voor altijd genieten van jouw dierbare bloemen en heb je een prachtige herinnering.

bijzonder

Onze lijsten zijn samen gesteld met speciaal UV-beschermende platen waardoor verkleuring word tegen gegaan en jouw boeket zo lang mogelijk mooi blijft. 

hoe werkt het?

Flower Frames zijn een prachtige optie om jouw dierbare bloemen in te vereeuwigen. Op deze manier heb je een unieke herinnering aan de muur waar je nog heel lang van kunt genieten. De fotolijsten zijn in 3 verschillende maten te bestellen en zijn diep genoeg om bloemen in op te maken zonder dat deze in de pers hoeven. Dit heeft een prachtig resultaat waardoor het lijkt alsof jouw boeket is vereeuwigd. 

bottom of page