top of page

custom made

Heb je altijd al een eye-catcher in huis willen hebben? Wil je echt iets origineels laten maken van een bijzonder moment, een speciale herinnering of heb je gewoon een favoriete bloem die je wilt vereeuwigen? Wij hebben de mogelijkheid een stuk te maken in iedere vorm speciaal voorop een kastje, krukje of stoeltje. De perfecte manier om jouw meubel te upcyclen of een uniek stuk in huis te halen. 

uniek

Forever Flowers zijn een unieke manier van bloemen preserveren. De bloemen worden gedroogd en gegoten in epoxy. Een prachtige manier om jouw bloemen te vereeuwigen als herinnering.

duurzaam

Een gewoon boeket verwelkt, maar door ze te preserveren in epoxy stoppen we dit proces. Zo kun je voor altijd genieten van jouw dierbare bloemen en heb je een prachtig aandenken.

kwaliteit

We werken met de beste materialen. Onze epoxy is van glasheldere kwaliteit en bevat een hoge UV-filter wat verkleuring tegen gaat.  Zo blijft jouw boeket voor altijd bewaard. 

hoe werkt het?

Een custom made product zegt het al, we maken alles speciaal voor jou, op maat gemaakt. Dit betekend dat we de jouw wensen bespreken en met ons expertise samen met jou kijken naar een prachtig design. 

 

Via het onderstaande formulier kun je aangeven welke wensen je hebt, óf je zelf al bloemen hebt en welke maat jouw meubelstuk thuis heeft. Daarna gaan we kijken of jouw wensen gerealiseerd kunnen worden en wat de prijs word van jouw stuk. 

 

Alle custom made producten zijn kwa prijs afhankelijk van de vorm, grote en de dikte. Daarom maken we na een aanvraag een offerte op basis van de door jou aangeleverde maten. 

ik wil een custom made mal!

Vul hier je gegevens en jouw wensen in.

Let op, wij maken een stuk voor op jouw eigen tafel, kruk of stoel. Wij leveren dus geen meubels zelf aan. Alle stukken zijn minimaal 5cm hoog ivm de dikte van de bloemen. 

bedankt voor je aanvraag

FLOWER ART LAB custom made
bottom of page