top of page

over ons

we love flowers, and we like to keep them forever

IMG_2124_edited_edited.jpg

Wij zijn de meiden van FLOWER ART LAB.  Twee meiden met een liefde voor bloemen en een passie voor producten met een persoonlijke touch. Met ons werk blijven we dicht bij de natuur. Een product met liefde maken en dat delen met iedereen om ons heen, dat is wat we graag doen. Ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld die producten hergebruikt, dat is een mooi streven. Maar mensen een mooie blijvende herinnering geven, dat is voor ons ultiem geluk. Bloemen zijn de cadeautjes van de aarde en onze producten weer een cadeautje voor jou. Neem een kijkje bij onze mogelijkheden om bloemen voor altijd te bewaren en dompel je onder in de wereld van bloem behoud en bloem preservatie. We hopen dat je net zo blij van wordt van onze producten als wij. Heb je een vraag? Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Melissa

Een bloem geven we vaak als troost of om te zeggen dat we van iemand houden. Om dat te mogen bewaren en iemand een dierbare herinnering terug te geven vind ik het mooiste werk dat er is.

IMG_2385-2.jpg

Linda 

Het mooie aan bloempreservatie vind ik dat we bloemen een eeuwig leven geven. De schoonheid van de natuur vangen we in een tijdloos kunstwerk. Daar kun je uren naar blijven kijken, zo mooi ziet het eruit. 

IMG_2291.jpg

made by flower art lab

persoonlijk

We vinden het belangrijk dat je betrokken bent bij het proces van het vereeuwigen van jouw speciale bloemen. We kijken graag naar jouw wensen en komen met onze kennis  en jouw voorkeuren tot het ideale ontwerp. Zo is ieder stuk uniek en past dit volledig bij jouw wensen. 

origineel

Bij Flower Art Lab doen we het graag nét even anders. We bieden de meest unieke mallen aan, hebben veel opties voor kleuren en materialen en niets is ons te gek. Heb je een idee wat een beetje out of the box is? We love it! Iedere klant heeft een eigen verhaal en we proberen dat zo goed mogelijk door te vertalen in een bijzonder herinneringsobject. 

handgemaakt

Alles in ons lab word met de hand gemaakt, dit betekend dat er veel tijd, energie en precisie zit in het maken van jouw stuk. Werken met epoxy of bloempreservatie is een ambacht en ieder stuk heeft unieke eigenschappen. We stoppen veel liefde in het werken met jouw persoonlijke en dierbare bloemen. 

IMG_2157.jpg
bottom of page