top of page

forever flowers

 Wil je op een originele en blijvende manier voor altijd kunnen genieten van jouw speciale bloemen? Kies er dan voor om de bloemen in te laten gieten in epoxy. Laat een tastbare herinnering van de mooiste dag van je leven maken, of geef een prachtig cadeau om aan je dierbaren te geven. 

 

uniek

Forever Flowers zijn een unieke manier van bloemen preserveren. De bloemen worden gedroogd en gegoten in epoxy. Een prachtige manier om jouw bloemen te vereeuwigen als herinnering.

duurzaam

Een gewoon boeket verwelkt, maar door ze te preserveren in epoxy stoppen we dit proces. Zo kun je voor altijd genieten van jouw dierbare bloemen en heb je een prachtig aandenken.

kwaliteit

We werken met de beste materialen. Onze epoxy is van glasheldere kwaliteit en bevat een hoge UV-filter wat verkleuring tegen gaat.  Zo blijft jouw boeket voor altijd bewaard. 

hoe werkt het?

Flower Frames zijn een prachtige optie om jouw dierbare bloemen in te vereeuwigen. Op deze manier heb je een unieke herinnering aan de muur waar je nog heel lang van kunt genieten. De fotolijsten zijn in 3 verschillende maten te bestellen en zijn diep genoeg om te bloemen in op te maken zonder dat deze in de pers hoeven. Dit heeft een prachtig resultaat waardoor het lijkt alsof jouw boeket is vereeuwigd. 

bottom of page