top of page
flowerartlab_bloempreservatie_epoxy_rondL_close.jpg

ons proces

hoe werkt jouw bestelling?

01

bestellen

Heb je een wens voor een Forever Flower stuk? Kies jouw perfecte vorm uit, klik dan op jouw gewenste afleverdatum en maak een reservering. Zorg altijd dat de bloemen binnen uiterlijk 3 dagen na een event bij ons binnen zijn.  Je kunt de bloemen verzenden of langs brengen bij ons ART LAB in Schiedam. Heb je gekozen voor verzenden? Dan ontvang je na de reservering een uitgebreide e-mail met instructies hoe je bloemen het beste kunt opsturen.

03

ontwerpen

Wanneer de bloemen gedroogd ontvang je van ons 2 á 3 voorstellen voor een ontwerp. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt kunnen wij de designs in de mal of lijst plaatsen en beginnen met het maken van jouw Forever Flower Boeket. Het gieten van de bloemen kan maximaal tussen de 2 á 5 maanden duren afhankelijk van de beschikbaarheid van jouw mal. Boeketten worden op volgorde van binnenkomst in de wachtrij geplaatst. 

02

drogen

Zodra wij de bloemen ontvangen hebben worden ze op een speciale manier gedroogd. Dit doen we zodat de bloemen de kleur, vorm en textuur zoveel mogelijk behouden en we het mooiste resultaat krijgen. Het droogproces duurt ongeveer vie weken.

04

afwerking

Na het gieten van jouw boeket werken we deze netjes af zodat je een prachtig afgeleverd stuk ontvangt. Hebben we restbloemen  over die je graag terug wilt ontvangen? Dan kun je dit van te voren aangeven en zorgen we dat deze gedroogd bij je Forever Flower boeket worden meegegeven. 

05

levering

Wanneer je stuk gereed is ontvang je van ons een bericht dat de order klaar is, als je helemaal tevreden bent met je Forever Flowers wordt jouw bestelling met zorg verpakt en verzonden of kun je deze langshalen in ons ART LAB.

06

plaatsing

Zodra je jouw Forever Flower Boeket hebt ontvangen mag je deze een mooi plekje geven. Zet deze alleen nooit in direct zonlicht of op een te hete plek want hierdoor kan de epoxy zacht worden of verkleuren. Plaats deze dus altijd op een mooie plek uit de zon. 

bottom of page